NNIP.com

Actief ESG-beleid – een oplossing voor passieve beleggingen?

Een toekomstbestendige duurzame oplossing


Doe op 11 mei om 11.00 uur mee met ons volgende Headlight-event. Dit webinar is een interactief rondetafelgesprek waarbij u kunt meedoen en stemmen. Uw gastheer is Guido Veul, Senior ESG Manager.

Hij gaat in gesprek met onder andere Jacco Heemskerk, Head of Investment van Willis Towers Watson, Nathan Levy, Investment Manager van ING en Jeroen Bos, Head of Specialised Equity & Responsible Investing bij NN Investment Partners over de volgende onderwerpen:

  • Hoe kunnen passieve beleggingen voldoen aan wetgeving zoals SFDR en ESG-risico’s vermijden door níet in bedrijven te investeren die een reputatierisico met zich meebrengen?
  • Is een toekomstbestendig duurzaamheidsprofiel met een minimale afwijking van de traditionele benchmark mogelijk?
  • Hoe combineer je robuust en geavanceerd ESG-beleid in een passieve portefeuille tegen een aantrekkelijke vergoeding?
  • Wat zijn de gevaren van ESG data/scores die achterlopen op het duurzaamheidsprofiel en hoe kun je dit voorkomen?
Headlight series

Headlight, onze nieuwe online reeks voor drukbezette beleggers

De Headlight-serie van NN IP biedt verschillende perspectieven op belangrijke thema’s voor beleggers en gaat van strategie tot individuele belegging. Ontworpen om een verscheidenheid aan inzichten te bieden op een aantal belangrijke beleggingsthema's, de eerste is Headlight op verantwoord beleggen.

Alle evenementen en content worden gemaakt met drukke mensen in gedachten, dus we zorgen ervoor dat, wanneer je deelneemt aan een Headlight-evenement, elke minuut telt."

Aanmelden voor het evenement van vandaag is niet meer mogelijk

In de komende dagen kunt u zich inschrijven voor de Headlight-serie en toegang krijgen tot de opname van het evenement van vandaag.